Πανελλήνια συγκίνηση για τον 24χρονο που τραυματίστηκε στον αυχένα, βουτώντας για τον σταυρό – Τι λέει στο T-Live ο ψαράς που τον μετέφερε

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός του 24χρονου που βούτηξε ανήμερα των Θεοφανείων για τον σταυρό στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Τα νερά είναι ρηχά και υπάρχει ένας βράχος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χτυπήσει στον αυχένα.

 Αμέσως φτάνουν τα σωστικά μέσα στο σημείο, και αρχικά ο 24χρονος μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ. Οι συγγενείς και οι φίλοι του είναι σοκαρισμένοι.

«Τι να σας πω εγώ… Έχω παγώσει. Τι να σας πω… Είναι από τα παιδιά τα οποία τα λέμε εμείς οι πιο μεγάλοι, παντελονάτα. Ο άνθρωπος είναι 2 μέτρα, 110 κιλά, είναι ντουβάρι που λέμε. Είναι πολύ δυνατό παιδί, δουλεύει στις νταλίκες του μπαμπά του, είναι οδηγός σε φορτηγό. Έχουμε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις» παραδέχτηκε συγγενής του 24χρονου.

Ο αδερφός του έγραψε στο facebook: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση! Εύχομαι σε όλους σας υγεία, ευτυχία και αγάπη. Όλα τα άλλα είναι περιττά… Αδελφέ μου, δεν υπάρχουν λόγια σε καμία περίπτωση να περιγράψω το τι νιώθω για σένα και την οικογένειά μας. Να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί είσαι πολύ σημαντικός για εμένα… Σ’ αγαπώ πολύ!».

Στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο ψαράς που έφτασε με το καΐκι του για να μεταφέρει στο ασθενοφόρο τον άτυχο νεαρό. Ο Δημήτρης Θαρουνιάτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με παίρνει το Λιμεναρχείο τηλέφωνο και μου λέει ότι υπάρχει ένα περιστατικό που έχει συμβεί και εγώ δεν ήξερα ότι πέταξαν σταυρό. Παίρνω το καίκι αμέσως, σε 5 λεπτά έρχομαι στο σημείο, το παιδί είχε κάποια επαφή με το περιβάλλον, μίλαγε, βέβαια χέρια πόδια δεν κούναγε. Προσπαθώ να πάω όσο πιο κοντά μπορώ για να μπορέσουμε να βάλουμε το παιδί μέσα. Το πιάνω εγώ από το πάνω μέρος του κεφαλιού, το ακουμπάμε στο καΐκι και έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο λιμάνι για να το πάρουν το παιδί να το πάνε στο νοσοκομείο».

Δες όλο το ρεπορτάζ:

Read More

And More