Πάνος Αργιανίδης: Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του Δρομοκαΐτειου για την εισαγωγή του πρώην παίκτη του Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης βρισκόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/9 ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Η περιπέτεια του πρώην παίκτη του Survivor έλαβε τέλος, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στη συνέχεια οδηγήθηκε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Την Τετάρτη 21/9 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στην κλινική με τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος οδηγήθηκε απευθείας στα επείγοντα περιστατικά.

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Του είδα οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου. Είναι πολύ συνεργάσιμος», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Και συνέχισε: «Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

Read More

And More