Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο τελικό και τα χρηματικά έπαθλα

Τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο κριτής του MasterChef αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τον μεγάλο τελικό του σόου μαγειρικής και τη γεύση που του έχει αφήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι πολύ ωραία η αίσθηση, είχαμε μία πολύ όμορφη χρονιά και το μαγειρικό επίπεδο ήταν αρκετά ψηλά. Περάσαμε όμορφα. Στον τελικό φτάνουν πάντα δύο άτομα… μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα στις οθόνες», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε: «Σίγουρα ήταν ένας πολύ πιο απαιτητικός τελικός φέτος και τα χρηματικά έπαθλα που δώσαμε είναι μεγαλύτερα από κάθε άλλη χρονιά».

«Δεν νομίζω ότι ο κύριος Κουτσόπουλος έχει υπογράψει για τέσσερα χρόνια στο Star. Δεν μας έχει πει κάτι, οπότε μήπως είναι κάτι άλλο; Ας τελειώσει με το καλό αυτή η χρονιά και θα το δούμε για του χρόνου, αν και προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Πάνος Ιωαννίδης.

«8 σεζόν στο MasterChef, για να συνεχίζουμε σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά και ότι περνάμε όμορφα. Εγώ δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα. Όταν με το καλό τελειώσει αυτό, θα το δούμε. Τώρα δεν έχω κάτι κατά νου. Θέλω κι εγώ να περνάω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164