Πάνος Καλίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Πάνος Καλίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Celebrity» του ΣΚΑΪ και τα σχόλια που δέχθηκε για αυτό, καθώς και για το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του.

«Πήγα για λίγο και τελικά έμεινα δύο μήνες. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Η μόνη κρίση του Ανδρέα (Μικρούτσικου) που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας. Είναι λίγο καυστικός», απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

«Καθένας έχει την κρίση του. Είναι σαν να βγαίνω εγώ στην πίστα και να σχολιάζω τηλεοπτικά πρόσωπα. Το ότι δεν έκανε νούμερα το Celebrity θεωρώ ότι ήταν αδικία για το project. Δεν φαινόταν η δυσκολία των αγωνισμάτων που κάναμε, ο κόσμος ίσως το είδε ως κάτι υποδεέστερο», πρόσθεσε, ο Πάνος Καλλίδης. 

«Η πρόταση γάμου ήταν μία έκπληξη πριν φύγω για το Celebrity, ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να πάρω εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, θεωρώ ότι ο γάμος θα ολοκληρώσει τη σχέση μας. Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, για μένα δεν είσαι παντρεμένος», δηλώνει για την προσωπική του ζωή ο Πάνος Καλίδης.

Read More

And More