Πάνος Κοκκινόπουλος: «Έχει ανάγκη τώρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να κάνει τον παρουσιαστή;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύο επόμενες σειρές τις οποίες ετοιμάζει, ενώ απαντά στο ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει ποτέ καθημερινή σειρά.

«Έχουμε δύο projects σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Το ένα είναι μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ «Μισό Παιδί». Είναι μία ιστορία μυστηρίου, που δεν ξέρω όμως πού θα την δείτε, γιατί είναι ακριβή σειρά και ακόμα το συζητάμε», δηλώνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Το άλλο είναι μία σειρά που λέγεται «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη», είναι μία υπαστυνόμος στο ανθρωποκτονιών, η οποία ασχολείται πιο πολύ με γυναικοκτονίες. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις της επικαιρότητας για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω: της Πάτρας, των Γλυκών Νερών, της Φολεγάνδρου», συμπληρώνει ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Πλάκα μου κάνετε; Είναι άλλη δουλειά. Αυτές τις παίζουν και το απόγευμα, τις παίζουν και το βράδυ… φτηνοδουλειές. Είναι βιομηχανική αναπαραγωγή εικόνας, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν το κακοχαρακτηρίζω, υπάρχει χώρος για όλους», απαντά ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Τέλος, σε ερώτηση για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν συχνά τον ρόλο του παρουσιαστή στην τηλεόραση, ο Πάνος Κοκκινόπουλος σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει και κατάντια. Μα ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη τώρα να γίνει παρουσιαστής; Τόσο καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης να πηγαίνει να παρουσιάσει κάτι που το είδα τυχαία και δεν το πίστευα. Τον αγαπάω, είναι καλός ηθοποιός και φίλος».

Read More

And More