Πάνος Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επανεμφάνισή του – «Είναι στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση»

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου. Ο ηθοποιός, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10 σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς.

Το απόγευμα του Σαββάτου 7/10 η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού τις οποίες και έκανε στον δημοσιογράφο Πάνο Κατσαρίδη πριν από λίγες ώρες.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε: «Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση».

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Read More

And More