Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Σε πολυτελές κτήμα ο γάμος τους – Είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη

Σε τροχιά προετοιμασιών βρίσκονται ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη για τον επικείμενο γάμο τους που, όπως έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα. (δες εδώ την αναγγελία γάμου του ζευγαριού)

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη, οι οποίοι σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, επέλεξαν ο γάμος τους να γίνει στην Αίγινα, καθώς είναι ένα μέρος που και οι δυο αγαπούν πολύ!

Και παρότι οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους, -μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -,  ο Θάνος Βάγιος μέσα από το Πρωινό έδωσε κάποιες πληροφορίες για το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή κτήματα του νησιού, το οποίο βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας. Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να έχει ζητήσει ήδη προσφορά από το συγκεκριμένο κτήμα, ωστόσο οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό θέλησαν να μην επιβεβαιώσουν την είδηση.

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ξέρει καλά το νησί της Αίγινας.

 

Read More

And More