Πάνος Νάτσης: «Λύγισε» η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη για την απώλεια του φίλου της

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» Άννα Ζηρδέλη μίλησε για τον καλό της φίλο και συνάδερφο Πάνο Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της, μιλώντας για τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Η Άννα Ζηρδέλη και ο Πάνος Νάτσης είχαν συνεργαστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». 

«Δεν είναι ευχάριστα νέα αυτά για κανέναν, πόσο μάλλον όταν είναι και άνθρωπος με τον οποίο έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις. Με τον Πάνο γνωριστήκαμε το 2010 στην Δραματική Σχολή. Πάντα ευδιάθετος, πάντα με τη μηχανή του, προσεκτικός. Τον ξανασυνάντησα μετά από χρόνια όταν έπαιζε στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» και είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο από το παρελθόν. Θέλω να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Είμαστε συντετριμμένοι, η κηδεία λογικά θα γίνει την Τετάρτη. Τα γυρίσματα της σειράς «Σέρρες» έχουν ολοκληρωθεί από τον Δεκέμβρη. Το γνωρίζω γιατί παίζω και εγώ σε αυτή τη σειρά, είναι δέκα επεισόδια. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως είναι αναμενόμενο δεν μιλιέται. Το καταλαβαίνετε αυτό, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν» εξομολογήθηκε η Άννα Ζηρδέλη με δάκρυα στα μάτια. 

 

Read More

And More