Πάνος Νάτσης: Ο Δημήτρης Μηλιόγλου «έσπασε» με την ανάρτηση για τον θάνατό του

Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού Στέφανου Μουαγκιέ για τον χαμό του Πάνου Νάτση έκανε τον Δημήτρη Μηλιόγλου να συγκινηθεί στον «αέρα» της εκπομπής Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

«Μου την είχες στείλει πριν 3 μέρες, μιλήσαμε και μου είπες “πάντα έτσι πρέπει να είμαστε”!! με αποκαλούσες “αγάπη μου” και σε πολλούς ξένιζε και όταν σε ρωτούσαν γιατί αναφερόσουν σε εμένα με αυτή την λέξη, πάντα έπαιρνες την θεατρική σου παύση όπως έλεγες και τους απαντούσες “γιατί πολύ απλά τον αγαπώ”!

Κάναμε σχέδια πέφταμε αλλά σηκωνόμασταν μαζί γουστάραμε να μιλάμε με την φωνή του Τσάκωνα και μου έλεγες φιλαράκι ετοιμάσου είμαστε για μεγάλα πράγματα… είχες μια επιθυμία να παίξεις στο εθνικό με ρώταγες να σου πω ιστορίες από εκείνη την περίοδο και ήρθε τελικά η στιγμή σου και ήσουν πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα έπαιζες στο εθνικό. Πόσο οξύμωρο και ποσό με πονάει που τελικά αυτό που τόσο ήθελες δεν θα γίνει αγάπη μου! Ελπίζω να ξανά ανταμώσουμε φιλαράκι μου» έγραψε ο Στέφανος Μουαγκιέ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefan Mwange (@stefanosmouagkie)

Την ώρα που ο Δημήτρης Μηλιόγλου διάβαζε την εν λόγω ανάρτηση, δάκρυσε. «Ξέρεις κάτι; Δεν ήμασταν με τον Πάνο κολλητή παρέα και φίλοι αλλά αυτό το παιδί είχε την ικανότητα να τον δεις μια φορά και να σε κερδίσει. Είναι συγκλονιστικό που ένας νέος άνθρωπος με τόσα όνειρα κι έτοιμος να κάνει αυτά που θέλει και δεν του δίνεται η ευκαιρία. Αυτό Είναι άδικο» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

 

Read More

And More