Πάνος Νάτσης: Οι πρώτες σκηνές στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη

Πρεμιέρα κάνει απόψε στον ΑΝΤ1+, την νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ η πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Νάτσης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του πριν μερικούς μήνες σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως θα δεις στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Πάνος Νάτσης είναι εξαιρετικός στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moutaftsis Konstantinos (@madmuta)

Μέσα από τη νέα σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης μας ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που θα αγγίξει το ελληνικό κοινό. Στις «ΣΕΡΡΕΣ», ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση.

Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Read More

And More