Πάνος Τριανταφύλλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί»

Ο Πάνος Τριανταφύλλου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή αποκαλύπτοντας παράλληλα πως τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση.

«Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου εδώ και αρκετό διάστημα, είμαστε περίπου δύο χρόνια και μαζί. Την περίοδο του J2US, επειδή πάντα λέω αλήθειες, υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμασταν μαζί. Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά με το πρόγραμμά μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% εκεί.

Άμεσα έκανα σχέση μετά το ατύχημα, φλέρταρα και την ώρα του ατυχήματος, μετά, μέσα στο ασθενοφόρο», ανέφερε Πάνος Τριανταφύλλου.

Ο Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά το ατύχημα: «Μετά το ατύχημα δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, οπότε δεν είχα κάποια αρνητική σκέψη μέσα στο μυαλό μου για να με σταματήσει από όλα τα υπόλοιπα.

Ήρθε μια νοσηλεύτρια και μου είπε ενώ ήμουν ακόμα μέσα στην εντατική ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Αυτό ήταν ένα σοκ. Άρχισα να το συνειδητοποιώ μετά το πρώτο εξάμηνο, όταν έβλεπα ότι χρειάζομαι το καρότσι για να αυτοεξυπηρετούμαι», αποκάλυψε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Ενώ τέλος ανέφερε για το τροχαίο: «Δεν θα θύμωνα με τον άνθρωπο που οδηγούσε αν είχε φερθεί σωστά μετά το ατύχημα. Τον ένοιαζε τι έπαθε το αυτοκίνητο, αν χάλασαν τα ηχεία, προσπάθησαν να δουν αν είχα κι εγώ κάποια υπαιτιότητα», είπε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Read More

And More