Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Κι ,όμως, ετοιμάζουν τηλεοπτικό comeback!

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος… Ζευγάρι ζωή, ζευγάρι στην… tv! Και μάλιστα; Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των τελευταίων ετών, οι οποίοι με την παρουσία τους στην
“Μουρμούρα” του Alpha, κατάφεραν να αφήσουν το δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό στίγμα στην ιστορία της σύγχρονης, ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, η επιτυχία τους ήταν τόσο μεγάλη, που μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι όλοι όσοι ακολούθησαν μετά από αυτούς στη λατρεμένη σειρά του Alpha, δεν τα κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και εννοείται πως δεν τα κατάφεραν να κερδίσουν και τις τηλεοπτικές εντυπώσεις.

Γιατί η τηλεοπτική ιστορία απέδειξε, πως σαν την… “Βασούλα” και τον… “Χάρη” δεν έχει! Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές κρούσεις για να επιστρέψει στη “Μουρμούρα” ακόμα κι εκτάκτως ,όμως, μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό. Και δεν έχει καταστεί εφικτό, λόγω του ότι ο Πάνος και η Ιωάννα έχουν αποφασίσει να αναζητήσουν την καλλιτεχνική τους τύχη, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Όμως, όλα αυτά μέχρι τώρα… Ναί, μέχρι τώρα, γιατί το ζευγάρι επιστρέφει οσονούπω στους δέκτες μας. Όχι μπορεί να μην γίνεται αυτή η επιστροφή μέσα από την λατρεμένη “Μουρμούρα”, όμως, είναι καρατσεκαρισμένο πως Πάνος και Ιωάννα ετοιμάζουν κοινό, τηλεοπτικό comeback!

Το ζευγάρι δέχτηκε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια μεγάλης αλυσίδας σούπερ-μάρκετ, η οποία συνήθως έχει “και του πουλιού το γάλα” και η οποία επίσης μας συνηθίζει στο να επιλέγει κατά καιρούς αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και ηθοποιούς, όταν θέλει να χαρίσει λίγη παραπάνω… λάμψη στην διαφημιστική της εκστρατεία.

Ο Πάνος και η Ιωάννα είπαν ,λοιπόν, το μεγάλο “ναι” ξεκίνησαν γυρίσματα και λίαν συντόμως θα δούμε τα πρώτα σποτάκια τους να πετούν στο τηλεοπτικό αέρα!

 

Read More

And More