Πάολα για Αχιλλέα Μπέο: «Είναι φίλος μου, συμφωνώ σε πολλά μαζί του»

Την Πάολα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στο πλάι του Νίκου Μακρόπουλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το εάν θα παραστεί στην τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ενώ εξέφρασε την άποψή της και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει», ξεκαθάρισε αρχικά η Πάολα.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», τόνισε στη συνέχεια η Πάολα.

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών», απάντησε η Πάολα σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι εις βάρος άλλων», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Πάολα.

Read More

And More