Πάολα για την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη: «Κανείς δεν ξέρει τι έγινε, ήταν μια κακή στιγμή»

Η Πάολα έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις, όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να ετοιμάζεται για τη μεγάλη του καλλιτεχνική επιστροφή.

Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε ερώτηση για τη συνεργασία τους στο παρελθόν η οποία έληξε σύντομα, όταν εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη. 

«Πρέπει να επιστρέψει. Κανείς δεν ξέρει, ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μια κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; συμβαίνει κι αυτό», απάντησε η Πάολα για την περίοδο της συνεργασίας τους.

Σε άλλο σημείο η Πάολα σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται τη φετινή σεζόν η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο: «Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή με αυτή την πορεία από ένα φόρεμα; Εντάξει τώρα, αν το φορέσει η μαμά μου θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα Βανδή δεν μπορούσε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία, όπως και κανένας καλλιτέχνης», δήλωσε η Πάολα.

Δες το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

Read More

And More