Παπαγεωργίου και Γραμμέλη κατά Σπυροπούλου: “Αλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο το θράσος σου να αγνοείς τα καθημερινά 3000 κρούσματα”

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η εκδρομή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Παρνασσό, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μετά το κράξιμο στα social media που είχε ως συνέπεια να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram, το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και την εκπομπή Pop Up, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν πώς γίνεται εν μέσω lockdown να ταξιδεύει κάποιος εκτός Αθηνών, ενώ δεν δίστασαν να ρίξουν τα βέλη τους στην Κωνσταντίνα και να σχολιάσουν με έντονο ύφος τις αναρτήσεις της στα social media από την ρομαντική της απόδραση.

«Σε μια περίοδο, όπως η πανδημία ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι ξέρεις κάτι; Εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι, μη κλειδώνεις τα σχόλια, το δείχνεις, το προωθείς και περνάς ωραία, μπράβο σου. Άφησε τον κόσμο να πει τη γνώμη του» σχολίασε με αυστηρό ύφος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το βίντεο:

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία έγινε ιδιαίτερα αυστηρή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή μετράμε καθημερινά στη χώρα μας σχεδόν 3.000 κρούσματα και νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα Stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο, να είναι από άλλη περίοδο που μας επιτρεπόταν να μετακινηθούμε από νομό σε νομό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι Stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Read More

And More