Παρέμβαση εισαγγελέα για το “Game of Love”!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις που αφορούν στο άθλιο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, “Game of Love”!

Μετά την είδηση που κυκλοφόρησε σε σχέση με την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να καλέσει τον ΑΝΤ1 για ακρόαση, – ύστερα από σωρεία καταγγελιών για την ποιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος -, η υπόθεση περνά στα χέρια του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει παρέμαβση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και πιο συγκεκριμένα του προισταμένου Ηλία Ζαγοραίου.

Αυτό που θα εξετάσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών είναι το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τους υπεύθυνους του σταθμού ΑΝΤ1, για το εν ΄λόγω ριάλιτι.

Ο κ.Ζαγοραίος ζήτησε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί εάν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις με την προβολή του.

Επίσης αξίζει να σου αναφέρω πως στο στόχαστρο της Εισαγγελίας, θα βρεθεί και το ΕΣΡ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν υποπέσει στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Τελικά, ποτέ δεν είναι αργά…

Read More

And More