“Παρουσιάστε”: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη εισβάλλει στο στρατόπεδο και αναστατώνει τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη!

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι η γυναίκα, η οποία εισβάλλει στο στρατόπεδο και θα αναστατώσει με την παρουσία της, τους δύο συνταγματάρχες, τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκη.

Στο αποψινό επεισόδιο του σίριαλ “Παρουσιάστε”, η καταξιωμένη ηθοποιός, ως κόρη του Ταξίαρχου Καρακώστα, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των δύο ανδρών, με τους οποίους είχε ερωτικό παρελθόν.

“Μία γυναίκα, δύο άντρες” ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση της ηρωίδας, την οποία υποδύεται η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Έχει σημαδέψει ερωτικά τους δύο στρατιωτικούς, καθώς έχει κάνει γάμο και με τους δύο άντρες. Ως Κορίνα Καρακώστα επιστρέφει και γίνεται το μήλον της έριδος για τους δύο διοικητές. Με την άφιξή της ζωντανεύουν τα ξεχασμένα συναισθήματα, οι παλιές πληγές και ένας “εμφύλιος” πόλεμος αρχίζει ανάμεσα στους δύο άντρες που διεκδικούν εκ νέου την καρδιά της. 

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ως κόρη του ταξίαρχου Καρακώστα, αρχικά παντρεύτηκε με τον Γούλα, τον οποίο  υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος ,ωστόσο όταν ο γάμος τους έφτασε στο τέλος, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της και τη διεκδίκησε ο συνταγματάρχης Σκορδάς, ο οποίος τον υποδύεται ο Μανώλης Μαυροματάκης με τον οποίο έκανε έναν δεύτερο γάμο.

Περισσότερα στο σημερινό και αυριανό επεισόδιο της σειράς “Παρουσιάστε”!

Read More

And More