“Party Fm”: Αυτό είναι το νέο, “άτακτο” ραδιόφωνο της Αθήνας!

Αν αγαπάς τα… “parties” κι αν πιστεύεις πως η ζωή θα έπρεπε να είναι ένα… “party”, τότε υπάρχει ένα ραδιόφωνο το οποίο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για σένα!

Υπάρχει ένα ραδιόφωνο το οποίο έρχεται για να κάνει… “Party” καθημερινά στη ζωή σου, προσπαθώντας να γυρίσει την πλάτη στο γκρίζο και στη μελαγχολία.

Υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο ραδιόφωνο το οποίο έρχεται να αναδείξει την θετική πλευρά της ζωής της και να βάλει χρώμα στην καθημερινότητά σου, γιατί η ζωή μας σίγουρα πολύχρωμη και φαντάζει και είναι καλύτερη!

“Party Fm 104” είναι το brand-new ραδιόφωνο της Αθήνας, το οποίο έρχεται για ν ΄αλλάξει τις ραδιοφωνικές μας συνήθειες.

Έρχεται για να πλημμυρίσει και πάλι με ρυθμό, κέφι, χαμόγελο, και αισιοδοξία τις μέρες μας, γιατί μας αξίζει!

Και αν δεν το κατάλαβες λατρεμένη, σου μιλάω για το fresh, “άτακτο”, μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας, στο οποίο δύσκολα θα μπορέσεις να… αντισταθείς, μιας και αγαπημένα πρόσωπα σε περιμένουν πίσω από τα μικρόφωνα και φυσικά εκατοντάδες λατρεμένα σου τραγούδια.

Από τις 8 του Γενάρη, αν γυρίσεις την βελόνα του ραδιοφώνου σου στους 104, θα βρεις εκεί να σε περιμένουν τους Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μάνο Μαγιάτη, Σωτήρη Καραμίντζα, Κυριακή Δρίβα, DJ Palmo και την… “αφεντιά” μου, ενώ λίαν συντόμως πολλά ακόμη γνώριμα πρόσωπα από την εγχώρια σόου-μπιζ θα αναλάβουν δράση.

Το “Party Fm 104” ήρθε για να μείνει, χαρίζοντας σε όλους ένα μοναδικό ταξίδι στο πλανήτη μουσική! Το μόνο που έχεις να κάνεις; Είναι να βάλεις… ζώνη, γιατί φεύγουμε την Δευτέρα πρωί-πρωί, βάζοντας φωτιά στα φρένα της μουσικής!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

“…Όλα έτοιμα!!!! Νέα χρονιά, νέο πρόγραμμα, νέο site, νέες εγκαταστάσεις, ολοκαίνουργια studios, σήμα «καμπάνα»… Και είμαστε έτοιμοι για μια υπέροχη και δυναμική ραδιοφωνική σεζόν!!!

Το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας, “Party FM 104”, είναι φρέσκο, ανανεωμένο και “παρτάρει’’ 24 ώρες το 24ωρο.

Με mainstream ελληνική μουσική από το σήμερα, αλλά κι από το
παρελθόν, ο “Party FM 104” θα γίνει η νέα συνήθεια και από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, όπου κι έρχεται με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα και νέες εκπομπές.

Eίστε έτοιμοι για μια υπέροχη και δυναμική ραδιοφωνική σεζόν! Ο “Party FM 104” είναι και φέρνει στην παρέα του τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, να σου κρατούν συντροφιά με όλες τις hot κυκλοφορίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών.

Από Δευτέρα εως και Παρασκευή, η εγκυμονουσα Ελεονώρα Μελέτη, ενθουσιώδης και χαρούμενη, καθώς διανύει τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της, επιστρέφει στην πρωινή ζώνη.

Μαζί με τον Μάνο Μαγιάτη θα παρουσιάζουν το «The Morning Party» και θα μας ξυπνάνε “πριν λαλήσει ο πετεινός” από τις 06:00 μέχρι και τις 10:00 το πρωί, με όλα τα πρώτα νέα της ημέρας, διαγωνισμούς, παιχνίδια και πολύ μουσική.

THE MORNING PARTY – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ & ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 06.00 – 10.00 το πρωί

Την όμορφη, ραδιοφωνική παρέα πλαισιώνει το αχτύπητο δίδυμο Σωτήρης Καραμίντζας & Νάνσυ Νικολαίδου. Ο Σωτήρης και η Νάνσυ, η Νάνσυ και ο Σωτήρης, με το κέφι τους και με την αστείρευτη διάθεσή τους, θα προσπαθούν κάθε μέρα να αναδείξουν την
φωτεινή πλευρά της μουσικής, από 8 Ιανουαρίου 10:00 το πρωί με 1:00 το μεσημέρι και κάθε μέρα από Δευτέρα εως Παρασκευή.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ & ΣΩΤΗΡHΣ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 10.00π.μ.  – 1.00 μ.μ.

Η δροσερή, ραδιοφωνική περσόνα Κυριακή Δρίβα, αναλαμβάνει τα ηνία
της μεσημεριανής ζώνης 1:00-5:00 μ.μ. από Δευτέρα εως Παρασκευή, με
μια άκρως γυναικεία life-style εκπομπή. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε
για την όμορφη πλευρά της ζωής!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΡΙΒΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13.00 – 17.00

To Love Party της ζωής σας είναι εδώ… Από Δευτέρα εως και Πέμπτη τα
μεσάνυχτα (00:00-02:00)! Ο Μάνος Μαγιάτης επιλέγει για εσάς τα καλύτερα ερωτικά τραγουδιά της τελευταίας δεκαετίας και δηλώνει «in love» με τη βραδινή ζώνη, που μοναδικό στόχο έχει να αγγίξει όμορφα συναισθήματα της ψυχής σας!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/01/2018 – ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ (00.00 -02.00 π.μ.)

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (22:00-01:00) ο DJ Palmo (Κωνσταντίνος
Πάλμος) αναλαμβάνει τα decks του σταθμού, με ένα PARTY MIX για να μας «προθερμάνει» μουσικά πριν από τη βραδινή μας έξοδο! Ελληνικές  και ξένες mainstream επιτυχίες των 80’s-90’s και σήμερα για να μας ανεβάσει την διάθεση πριν την νυχτερινή μας διασκέδαση!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 12/1/2018 – DJ PALMO / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: 22.00 – 01.00

Και τα Σαββατοκύριακα είναι … Party!!!! Από το Σάββατο 13 Ιανουαρύου τα weekend σας, θα είναι happy!!! H baby boomer
Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντά ξανά τους αγαπημένους της ακροατές και μοιράζεται το πάθος της για τη μουσική, επιλέγοντας όλες τις επιτυχίες, με προτάσεις για διασκέδαση, πινελιές από την επικαιρότητα και συχνά-πυκνά με γνωστούς καλεσμένους από το χώρο της showbiz και όχι μόνο, για μια κουβεντούλα διαφορετική!
Αυτός είναι λόγος να ακούτε ραδιόφωνο κάθε Σάββατο & Κυριακή

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 13/1/2018 – ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.

Read More

And More