Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε 35 κιλά -“Πέταξα βάρος όπως το καράβι, πετά τα έρμα για να προχωρήσει”

Θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Εδώ και 8 σεζόν την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα“, όπου με τις ατάκες της χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για την Ελένη Κοκκίδου, η οποία έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για την αλλαγές στη καθημερινότητα της. Η αγαπημένη τηλεοπτική “Βουλίτσα” αποκάλυψε, μάλιστα, στην Όλγα Λαφαζάνη πώς έχασε 35 ολόκληρα κιλά.

“Με πολύ κόπο, προσήλωση και πειθαρχία. Ήταν σαν να τελείωσε για μένα ένας κύκλος ζωής”δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου. Αναφερόμενη στο βάρος της εξήγησε ήταν ότι αυτό ήταν αλληλένδετο με την διάθεση και την ψυχολογία της, χαρακτηριστικά είπε:”Είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν το συναισθηματικό μου στήριγμα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όμως εδώ και λίγο καιρό τελείωσε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος. Έτσι είπα ότι τώρα πρέπει να πετάξω βάρος, όπως το καράβι πετάει τα έρμα για να προχωρήσει”

Η πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας περιέγραψε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας. “Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, είσαι μόνος σου. Δεν έχεις προκλήσεις. Ενώ όταν βγαίνω με τους φίλους μου και είμαστε χαρούμενοι και γελάμε ή πηγαίνουμε για μπάνιο το καλοκαίρι και πάμε στα ταβερνάκια και έρχονται τα τηγανητά καλαμαράκια στο τραπέζι δοκίμασα, έφαγα”εξηγώντας ότι ήταν δύσκολο να αντισταθεί στους γευστικούς πειρασμούς.


Η Ελένη Κοκκίδου μιλώντας για τον ρόλο της δήλωσε πως αγάπησε την τηλεοπτική Βουλίτσα, παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι διαφορετική από το χαρακτήρα που υποδύεται. Μάλιστα, δήλωσε πως στη ζωή της δεν γκρινιάζει, όπως, στον ρόλο της. “Ήταν ένα δώρο για μένα αυτή η σειρά,την Βούλα την έχω αγαπήσει πολύ. Στη ζωή μου δεν μουρμουράω, δεν μου αρέσει καθόλου”συμπλήρωσε στην συνέντευξή της μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More