Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός σε ταινία για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου! (video)

O σπουδαίος ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία δόθηκε λίγες μέρες πριν το lockdown μίλησε για τη νέα του δουλειά.

Το εν λόγω επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού αφορά στη ζωή και στο έργο του Αγίου Παϊσίου, του Αγιορείτη. Σε δηλώσεις του, ο ίδιος παραδέχτηκε: “Χαμογελάω γιατί μου φαίνεται πως με καλεί ο Θεός, αυτή την περίοδο κάνω την ιστορία του Αγίου Παϊσίου”.

Ο αγαπητός ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση του με τον Θεό και η πίστη του είναι βαθιά και μάλιστα, ανάφερε στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη πως η γιαγιά του ήθελε να τον δει κληρικό. “Ο προπάππους μου ήταν ιερωμένος και η γιαγιά μου ήθελε να με κάνει ιερέα. Παρομοιάζω το θέατρο με τη μοναχική ζωή. Το καμαρίνι του ηθοποιού είναι χώρος περισυλλογής”.

Ακόμα, ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε και για τη σύζυγο του, Χρυσούλα Διαβάτη, με την οποία στο παρελθόν έχει βρεθεί μαζί της στο ίδιο θεατρικό σανίδι: “Η Χρυσούλα έχει περισσότερο ταλέντο από μένα. Είναι αυθόρμητη ως προσωπικότητα, δεν είναι δύσκολος άνθρωπος απλά το ισχυρό ένστικτο που διαθέτει, το απορρίπτει και δεν το αποδέχεται η κοινωνία”.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More