Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχεται: “Απέρριψα πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, πίστευα ότι θα κοπεί στον πρώτο μήνα” (video)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο φιλοξενήθηκε ο Μελέτης Ηλίας. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι του είχαν προτείνει να πάρει μέρος με πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες και εκείνος αρνήθηκε γιατί νόμιζε πως η σειρά θα βάλει πρόωρα τίτλους τέλους.

«Όντας πέντε χρόνια στον ALPHA με το Σόι, όταν σου γίνεται μία πρόταση να συνεχίσεις στο κανάλι που τρως ψωμί πέντε χρόνια, είναι δύσκολο να πεις όχι. Όταν μου έγινε η πρόταση για τις Μέλισσες, εγώ είχα ήδη μιλήσει με το κανάλι για να είμαι στο Κρατάς Μυστικό. Δεν είχα υπογράψει, είχα δώσει τον λόγο μου. Όταν μου είπαν για τις Μέλισσες, μου εξήγησαν ότι είναι μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Νομίζω ότι μου είπαν για τον ρόλο του δάσκαλου. Λέω εγώ πώς γίνεται αυτό; Πέντε επεισόδια σε σειρά εποχής; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο τη μέρα; Τους είπα μάλιστα ότι η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η σειρά αυτή θα κοπεί» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More