Πασχάλης για τον Γιώργο Νταλάρα: «Οι δηλώσεις του ήταν σωστές, πρέπει να λέγονται και πράγματα που ενοχλούν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο, Βίκυ Δέτσικα παραχώρησε συνέντευξη ο Πασχάλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής  μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τον ντόρο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Τα τραγούδια μου είναι διαχρονικά, αρέσουν και σε μικρούς και σε μεγάλους. Το τραγούδι ‘Ο τρόπος’ που έγραψα άλλαξε τα δεδομένα στην μοντέρνα μουσική, από αυτό γεννήθηκε η ελληνική ποπ. Μικρός δούλεψα ως πωλητής σε κατάστημα παπουτσιών, βαφέας αυτοκίνητων και 17 χρονών “έμπλεξα” με τα συγκροτήματα», είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Για τη Eurovision, ο Πασχάλης ανέφερε: «Το ‘Μάθημα Σολφέζ’ παραμένει μέχρι σήμερα στην κατηγορία των πρωτοτύπων τραγουδιών της Εurovision. Ως Έλληνας καλλιτέχνης νιώθω ικανοποίηση που θα με εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην φετινή Εurovision. Η Εurovison δεν είναι ‘πανηγυράκι’ όπως κάποτε χαρακτηρίστηκε, είναι εάν πολύ μεγάλο μουσικό γεγονός παγκόσμια».

Για τον Γιώργο Νταλάρα, ο Πασχάλης σχολίασε: «Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά τη γνώμη μου ήταν σωστές. Ίσως κάποιες στιγμές, άνθρωποι που έχουν το βήμα θα πρέπει να λένε κάποια πράγματα που μπορεί και να ενοχλούν. Ο Γιώργος Νταλάρας έχει απόψεις και τις λέει, “take it or leave it”» .

Για την κόρη του, ο Πασχάλης είπε: «Η Ζηνοβία, βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια στη Γαλλία και εργάζεται ως μουσικοσυνθέτης. Η κόρη μου πρόσφατα μας έκανε πολύ περήφανους γιατί κομμάτια που έγραψε, τα επέλεξε η NASA. Το κομμάτι της κόρης μου, “wonders of the earth” επενδύει μουσικά το ντοκιμαντέρ για το διαστημικό τηλεσκόπιο ‘hubble’. Το “the storm is coming”που έχει γράψει η Ζηνοβία ντύνει μουσικά ντοκιμαντέρ της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Αμερικής. Εύχομαι στην κόρη μου Ζηνοβία και στο κόκκινο χαλί».

Κλείνοντας, ο Πασχάλης αναφέρθηκε στα εγγόνια του λέγοντας: «Είμαι πανευτυχής που είμαι παππούς. Δεν θα ήθελα να μη με φωνάζουν παππού. Τα δυο εγγόνια που έχω είναι από τον γιο μου, η Αλίκη που είναι δέκα χρόνων και ο Άγγελος πέντε. Δεν είμαι παππούς των πολλών χατιριών, σε ότι πρέπει λέω ναι, σε ότι δεν πρέπει λέω όχι».

Read More

And More