Πασχάλης Τσαρούχας: “Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κλείσουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις”

Η είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη κάνει το γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα της Τρίτης 27/07. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα, όμως οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν κάλυψαν πλήρως τις ανακριτικές αρχές με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την προφυλάκισή του.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ αποκάλυψε ότι στις αρχές του Σεπτέμβρη αναμένεται να κλείσουν ακόμα δύο μεγάλες υποθέσεις. 

“Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τελείωσε πριν  από περίπου ενάμισι μήνα, που αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση.

Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Στις αρχές του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις και εκεί τελειώνει το ζήτημα για την ώρα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος και εκφοβισμός”, είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More