Πατέρας 13χρονης: «Έτσι στήσαμε την παγίδα στον παιδεραστή με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έλεγε ότι το έχει ξανακάνει»

Με ένα βίντεο που ανέβασε χθες 29/1 στο κανάλι του στο Youtube o Αλέξανδρος Κοψιάλης, περιγράφει καρέ καρέ πως με τη βοήθεια της αστυνομίας και τον φίλο του – πατέρα μιας 13χρονης – κατάφεραν να παγιδεύσουν τον επίδοξο βιαστή της ανήλικης. Ο πατέρας της 13χρονης εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 30/1 στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ακριβώς στήθηκε η όλη επιχείρηση.

«Ξεκίνησε ένα γυναικείο προφίλ να στέλνει κάποια μηνύματα στην ανήλικη κόρη μου. Σιγά σιγά άρχισε να στέλνει άσεμνες φωτογραφίες, ερωτικού περιεχομένου, της έλεγε ότι μπορεί να της ανοιχτεί, να την εμπιστευτεί γιατί είναι και οι δυο γυναίκες. Σε αυτό το σημείο η κόρη μου με ενημέρωσε, έγκαιρα, και αυτό είναι το ευτυχές της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα το χειρίστηκα εγώ» αναφέρει αρχικά ο πατέρας της ανήλικης.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μιλάω με ένα ψεύτικο προφίλ. Ξεκινήσαμε, με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Κοψιάλη που είναι πολύ φίλος μου, συνεργαστήκαμε πολύ άψογα, μέσα από πολλές συνομιλίες μπορέσαμε και φέραμε τον άνθρωπο αυτό στο σπίτι όπου έγινε η σύλληψη. Του δώσαμε ραντεβού στον Πειραιά… Μου απαντούσε ότι το έχει κάνει και με άλλα κορίτσια. Εμείς του μιλούσαμε σαν να μιλάει ένα μωρό και όχι μια γυναίκα» συνεχίζει.

 «Δε περιμέναμε ότι θα έρθει. Μόλις μας έστειλε τα εισιτήρια, πήγαμε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας. Προσπαθήσαμε να καταθέσουμε μήνυση και μας είπαν να πάμε το επόμενο πρωί. Όταν έγινε όλο αυτό μέσα στο σπίτι, εγώ ήμουν ακόμα στο αστυνομικό τμήμα… Στο σακίδιό του είχε περίπου 20 ερωτικά βοηθήματα. Τα λόγια του ήταν “αφήστε με να φύγω”….  Απ’ ότι άκουσα είχε πολλές συνομιλίες στο κινητό του και με άλλα κορίτσια» καταλήγει ο πατέρας της 13χρονης.

Read More

And More