Πάτρα: Αποκάλυψη Tlive! Ανοιχτός και ο ασφυκτικός θάνατος – Τι ουσίες ψάχνουν στο αίμα της Τζωρτζίνας

Όσο το θρίλερ της υπόθεσης των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη, νέες πληροφορίες για την ιστοπαθολογική έκθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας έφερε στο «φως» το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στην έκθεση για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, υπάρχουν ευρήματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης και πολλαπλών ερμηνειών.

Ο ασφυκτικός θάνατος της 9χρονης δεν αποκλείεται από την ιστοπαθολογική έκθεση και η Τατιάνα Στεφανίδου μετέφερε με απόλυτη βεβαιότητα την απολύτως διασταυρωμένη πληροφορία στον αέρα του T-live. Επίσης, υπάρχουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την εικόνα του παιδιού αυτής της ηλικίας και με αυτό το ιατρικό ιστορικό.

Με την ιστοπαθολογική έκθεση ο ασφυκτικός θάνατος της Τζωρτζίνας ούτε αποκλείεται, ούτε επιβεβαιώνεται πλήρως. Τα ευρήματα της συγκεκριμένης ιστοπαθολογικής συναντούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά συναντούνται και σε άλλες περιπτώσεις. Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση. Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο.

Αν ο βαθμός στον οποίο βρέθηκαν είναι ικανός ή όχι για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η Τζωρτζίνα “έφυγε” από ασφυκτικό θάνατο αυτό θα το αποφασίσει ο ιατροδικαστής.

Αποκάλυψη T-live

Υπάρχουν κάποια κύτταρα μέσα στα όργανα της Τζωρτζίνας σε κάποιες θέσεις. Αυτά τα κύτταρα δεν τα βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα κύτταρα είναι ένα σταθερό εύρημα, πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό σε τρία όργανα τουλάχιστον και αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία παθολογική κατάσταση, η οποία δε μπορεί να αναφερθεί στην ιστοπαθολογική ή ότι προκλήθηκαν από κάποιον εξωγενή παράγοντα, κάποιες ουσίες.

Στο T-live φιλοξενήθηκε και ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου.

Read More

And More