Πάτρα – Αποκάλυψη Tlive: Πότε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, σε ποια ποσότητα και για ποιο λόγο

Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 29/4 το T-live.

Πότε και για ποιον λόγο χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 15 Απριλίου 2021, πολλούς μήνες δηλαδή πριν η 9χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή, χορηγήθηκε κεταμίνη για τη διατήρηση της καταστολής, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μέσα στη ΜΕΘ.

Τότε, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασώσουν ό,τι μπορούσαν από τον εγκέφαλο της Τζωρτζίνας καθώς είχε υποστεί ανακοπή και επανήλθε μετά από 55 λεπτά.

Όσον αφορά στην ποσότητα που χορηγήθηκε στην 9χρονη ήταν μία φαρμακευτική δόση, δηλαδή λιγότερο από μία αμπούλα, που της δόθηκε εκείνη την ημέρα. Όπως έγινε γνωστό, μετά τον θάνατό της τον Ιανουάριο του 2022, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα της ήταν 10 με 15 αμπούλες κεταμίνης.

Η μονάδα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου διαθέτει αυστηρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, τρεις αμπούλες κεταμίνης που βρίσκονται ασφαλισμένες και κλειδωμένες στο φαρμακείο της κλινικής. Όταν μάλιστα χρησιμοποιείται μία από αυτές, αντικαθίσταται μόνο με την υπογραφή του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων.

Read More

And More