Στο T-live

Πάτρα: Αυτό είναι το τέταρτο πρόσωπο – κλειδί που «θα ρίξει φως» με την κατάθεσή του

Ακόμη ένα πρόσωπο – κλειδί αναμένεται να ρίξει φως με την κατάθεσή του στην υπόθεση της Πάτρας.

Πρόκειται για τον παιδίατρο, ο οποίος αντίκρισε νεκρή την Τζωρτζίνα λίγη ώρα μετά από τον θάνατό της. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή T-live και η δημοσιογράφος, Γιώτα Κηπουρού, η οποία συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες για το πρόσωπο που προστίθεται στη λίστα με τους μάρτυρες, που θα καταθέσουν σύντομα στο δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εκπομπή T-live είχε αποκαλύψει τα τρία πρόσωπα που θα κατέθεταν για την Τζωρτζίνα – Δες ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

«Εκτός από τα τρία πρόσωπα – κλειδιά που είναι μάρτυρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο, ένας παιδίατρος ο οποίος είχε εφημερία στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού», ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ενώ όπως αποκάλυψε η Γιώτα Κηπουρού, όταν ο παιδίατρος ειδοποιήθηκε για την Τζωρτζίνα έσπευσε αμέσως με την ομάδα του, ωστόσο η 9χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

«Ο παιδίατρος έφτασε αμέσως με την ομάδα του, ενώ όταν μπήκε στον θάλαμο είδε την Τζωρτζίνα χωρίς σφυγμούς, απνοιακή και κυάνωση στο στόμα και με μυδρίαση».

Read More

And More