Αποκάλυψη Tlive

Πάτρα: Η έκθεση σφράγισης σπιτιού της σπιτονοικοκυράς – Tα αντικείμενα που έκαναν «φτερά»

Όλες τις λεπτομέρειες για την έκθεση σφράγισης σπιτιού της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα παρουσίασε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Και στα δύο σπίτια της σπιτονοικοκυράς βρέθηκαν αρκετά αντικείμενα, το ζήτημα όμως είναι τα αντικείμενα που δεν βρέθηκαν. Συμφωνά με μαρτυρίες υπήρχαν πολλά πράγματα τα οποία χθες που μπήκε συμβολαιογράφος με έναν κλειδαρά και παρουσία αστυνομικού, δεν τα βρήκαν αυτά τα αντικείμενα.

Περισσότερα αποκάλυψε η Γιώτα Κηπουρού η οποία είχε όλο το ρεπορτάζ.

«Όπως προκύπτει από μαρτυρία μιας γυναίκας που ήταν αρκετά κοντά στην σπιτονοικοκυράς η οποία στο σπίτι είχε ασημικά μαζί με κάποια πολύτιμα αντικείμενα, όπως σερβίτσια από πορσελάνη, μεγάλα γυάλινα ποτήρια και πολλά ακόμη, τα οποία σύμφωνα με την έκθεση σφράγισης πραγμάτων, αυτά τα αντικείμενα δεν εντοπίστηκαν κατά την ώρα που σφραγίστηκαν τα διαμερίσματα, μπορεί όμως και κάποια στιγμή η σπιτονοικοκυρά ίσως να πούλησε αυτά τα αντικείμενα», ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού.

Αναλυτικά η λίστα με τα αντικείμενα που έκαναν  «φτερά»

«Η Ευγενία είχε στο σπίτι της πολλά ασημικά. Συγκεκριμένα τα είχε στην τραπεζαρία, κάτω από τους πίνακες. είχε μεγάλους δίσκους σερβιρίσματος, σερβίτσια από πορσελάνη και ωραία μεγάλα ποτήρια και ακριβά σετ από φλιτζάνια», ανέφερε στενό φιλικό πρόσωπο της σπιτονοικοκυράς.

Δες όσα δήλωσε στο Tlive ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων.

Read More

And More