Πάτρα: Η Γιώτα Κηπουρού στον Alpha για το μυστηριώδες τηλεφώνημα – «Ποιος ήταν ο σκοπός, το κίνητρο;»

Το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στο κινητό της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού από το T-live από μία γυναίκα που είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τη φωνή της και έγινε νωρίς το πρωί της 15ης Μαρτίου έχει προκαλέσει ανατριχίλα.

Όπως τόνισε ο Αντώνης Σρόιτερ πριν υποδεχτεί την Γιώτα Κηπουρού στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, η γυναίκα στο τηλέφωνο προσπάθησε να συσχετίσει τον θάνατο ενός παιδιού με την ερωτική ζωή του Μάνου Δασκαλάκη.

«Στις 15 Μαρτίου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα και ήταν ολοφάνερο ότι είχε αλλοιώσει τη φωνή της, προσπαθούσε δηλαδή να μη γίνει αντιληπτή. Ισχυριζόταν ότι ήταν η μητέρα της γυναίκας με την οποία διατηρούσε σχέση στην Αθήνα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας μου έκαναν εντύπωση αρκετά πράγματα, όμως θα ήθελα να σταθώ σε δυο σημεία: Το ένα ήταν στην αρχή του τηλεφωνήματος, όπου έλεγε να ψάξετε τον κ. Δασκαλάκη που μένει και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα και το δεύτερο σημείο έλεγε “εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια και για αυτό ο Μάνος έφυγε από την Πάτρα”.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αντιληφθεί με την Τατιάνα Στεφανίδου ποιος βρισκόταν πίσω από το τηλεφώνημα, αλλά καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να επιβεβαιωθεί καθώς η άρση απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Αν αποδειχθεί ότι ήταν η κυρία κατηγορουμένη πίσω από αυτή την μυστηριώδη φωνή, πρέπει να δούμε ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του τηλεφωνήματος, ποιο ήταν το κίνητρό της. Έγινε για να στοχοποιήσει τον σύζυγό της ή μιλούσε το υποσυνείδητό της;

Ένα ακόμη στοιχείο που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι και στο ανώνυμο τηλέφωνο που δέχτηκα αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της, την ίδια ημέρα στις 15 Μαρτίου αλλά και την επόμενη στις 16 Μαρτίου ακουγόταν το κελάηδημα ενός καναρινιού» ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού.

 

Read More

And More