Στο T-live

Πάτρα: Η ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, επτά μήνες μετά τη σύλληψή της – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης

Επτά μήνες έχουν περάσει από τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών από τη Πάτρα, η οποία σήμερα κατηγορείται για το θάνατό τους. Από τότε, άλλαξαν πολλά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στη φυλακή και είναι πλέον εμφανώς αλλαγμένη. Έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση, αφήνοντας άβαφα τα μαλλιά της.

Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες, όπως δηλώνουν κάτοικοι στην Κάτω Αχαΐα στο T-live και τη Βικτωρία Δαράτου, βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, σήμερα, τίποτα στην εμφάνισή τους δε θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες, τη μητέρα και την αδελφή της κατηγορουμένης που συνήθιζαν να επισκέπτονται τακτικά το κομμωτήριο και να είναι πάντα προσεγμένες. 

Όσο για τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, κανείς δεν γνωρίζει που μένει μόνιμα πλέον αλλά και αν έχει καταφέρει να βρει δουλειά μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών του που ήρθαν στο φως. Κάποιοι λένε ότι τον έχουν δει στην περιοχή Αραχωβίτικα της Πάτρας.  

Άλλοι λένε ότι προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από τον τόπο όπου χάθηκαν τα τρία αγγελούδια. Ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ τη μεγαλύτερη κόρη του. Στο κοιμητήριο των Συχενών όπου βρίσκεται ο τάφος της, υπάρχουν μπαλόνια και καινούρια αρκουδάκια, γεγονός που μαρτυρά ότι κάποιος επισκέπτεται το μνήμα της.  

Μάνος Δασκαλάκης – Οι μαρτυρίες για την επίσκεψή του στον τάφο της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με μαρτυρίες στον Alpha, στο κοιμητήριο των Συχενών πριν από δύο ημέρες εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, πάνω στο μνήμα βρίσκονται μπαλόνια και καινούρια αρκουδάκια.   Αντίθετα, στο 1ο Κοιμητήριο της Πάτρας, εκεί όπου βρίσκονται οι τάφοι της Μαλένας και της Ίριδας, αν και το καντήλι είναι αναμμένο, κανείς δεν έχει δει κάποιον συγγενή των παιδιών. 

Εικόνα εγκατάλειψης στο σπίτι της οικογένειας

Εικόνα εγκατάλειψης και στο σπίτι της οικογένειας όπου κάποτε έσφυζε από ζωή.  Εδώ και μήνες έχει περάσει στα χέρια των συγγενών της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού που ψάχνουν να βρουν αγοραστή για να αποπληρώσουν τα χρέη και τα βάρη του ακινήτου.  

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι ακόμη σοκαρισμένοι και περιμένουν τη δικαίωση για την ψυχή των τριών αδικοχαμένων αγγέλων. 

Πάτρα – Πού βρίσκεται και τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα – Πληροφορίες T-live

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επιλέξει ως σταθερό τόπο διαμονής του την Πάτρα, καθώς νιώθει πιο ασφαλής εκεί. Ο ίδιος είχε κάνει μία προσπάθεια στην Αθήνα, ωστόσο δεν ένιωθε καλά από την αντίδραση που συναντούσε από τον κόσμο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αναζητά εργασία, είτε χειρωνακτική, είτε σε εργοστάσιο, απλά επιθυμεί να εξασφαλίσει τα βασικά για τη διαβίωσή του.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως στην Πάτρα με κάποια σύντροφο, ενώ άλλες πληροφορίες από την Πάτρα θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να γνωρίζει τη νέα του σχέση…

Αλέξης Κούγιας: «Η μητέρα είναι εξαιρετικά καταβεβλημένη»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορουμένης μίλησε στον Ιάσονα Τσόλη και το T-live και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι εξαιρετικά καταβεβλήμενη, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που με τη δική του βοήθεια, αλλά και των συνεργατών του, στέκεται στα πόδια της. Ακόμη, όπως έκανε γνωστό, ζήτησε να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση φωτογραφιών της πελάτισσάς του και των αείμνηστων παιδιών της.

Read More

And More