Πάτρα: Μαρτυρία σοκ για την Τζωρτζίνα και τη μητέρα της – Όλη η αλήθεια για τις μελανιές της 9χρονης

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο της Ίριδας και η μυστηριώδης υπόθεση από την Πάτρα συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη. Οι έρευνες από το Ανθρωποκτονιών συνεχίζονται, ενώ σύντομα θα κληθούν από τις Αρχές για καταθέσεις τα πρόσωπα κλειδιά, η Ρούλα Πισπιρίγου, η αδερφή της και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αίσθηση προκάλεσε το Σαββατοκύριακο η φωτογραφία που έφερε στο φως η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και δείχνει μελανιές στο χέρι της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά η γυναίκα που φρόντιζε τη μικρή σε κέντρο αποκατάστασης. Η γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή περιγράφει τα όσα έζησε την περίοδο που είχε αναλάβει την αποκατάσταση της Τζωρτζίνας ενώ μιλά και για τη μητέρα και την επικοινωνία που είχε μαζί της.

«Ένα Σάββατο έλαβε ο κύριος… μία φωτό στο Viber με μελανιές στα χέρια του παιδιού και μου το προώθησε αμέσως, με τη σύσταση της μητέρας, γραπτή σύσταση, να προσέχουνμε πιο πολύ πως πιάνουμε το παιδί, γιατί μελανιάζει πιο εύκολα. Του εξήγησα πως είναι αδύνατον να έχει συμβεί στα χέρια μας, ούτε από τη νοσηλεύτρια ούτε από εμένα. Την Τζωρτζίνα την είχαμε παραπάνω από μπιμπελό. Η αλήθεια είναι πήγα την Δευτέρα, το παιδί ήρθε κανονικότατα και εκεί διαπίστωσα ότι οι μελανιές προέρχονταν από μία βίδα», είπε.

«Λόγω της υπερτονίας της κλείδωνε απίστευτα στα χέρι της. Διαπίστωσα πως προερχόταν από μία συγκεκριμένη βίδα στο καρότσι, γι’ αυτό τα σημάδια δεν ήταν της ίδιας ημέρας. Αφού το διαπίστωσα αυτό ζήτησα να μιλήσω και με τους δύο γονείς, όχι μόνο με την κυρία Ρούλα. Στην αρχή μου είπε ότι δεν ήταν εύκολα να μιλήσω και με τον κύριο Μάνο, γιατί έκανε μεταφορές και γύρναγε στις 10 το βράδυ. Περίμενα έναν γονιό να έρθει, να κατεδαφίσει το ΚΔΑΠ βλέποντας το παιδί του με αυτές τις μελανιές. Η αντίδραση ήταν πολύ ήπια σε σημείο παραίνεσης. Εξήγησα ότι θα περιμένω γιατί θέλω να μιλήσω και στους δύο, δεν δέχομαι να μιλήσω στον ένα γονιό. Εγώ δεν γνώριζα εάν ήταν μαζί ή όχι το ζευγάρι, δεν με αφορούνε».

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο Live News, και οι δύο γονείς εμφανίστηκαν την επόμενη ημέρα στο κέντρο αποκατάστασης.

«Ήμουν πολύ επιθετική, γιατί με έπνιγε το δίκιο. Εκείνοι ήταν και οι δύο πολύ συγκαταβατικοί. Μου είπαν ότι εάν είχαν την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να την κακοποιούσαμε θα είχαμε κινηθεί νομικά και τους απάντησα ότι κι εγώ το ίδιο θα έκανα», είπε.

Read More

And More