Πάτρα: Μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας – Η απάντηση του δικηγόρου της μητέρας

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών τρέχουν, με την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί σήμερα η Τζωρτζίνα – η μεγαλύτερη κόρη της, για την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία – είχε μια μελανιά στο αριστερό της μάγουλο την ημέρα της κηδεία της.

Αναφορικά, με τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος απάντησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή. Το σημάδι αυτό στο πρόσωπο δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε μετά κατά τη διαδικασία της τελετής ταφής. Πρόκειται για σημάδι που έμεινε από τη διαδικασία νεκροτομής/νεκροψίας που είχε μεσολαβήσει. Ο κ. Δασκαλάκης είχε σχετική ενημέρωση» τόνισε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες «υποτιθέμενες» δηλώσεις της.

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» πρόσθεσε.

Read More

And More