Πάτρα – «Νονά» Τζωρτζίνας: «Φροντίζω τον τάφο – Οι γιαγιάδες δεν πάνε λόγω της δημοσιότητας της υπόθεσης»

Σήμερα, 13/4, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή στην οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα. Κανένας από την οικογένεια δεν έχει μεταβεί στα μνήματα των παιδιών στο νεκροταφείο, προκειμένου να τα φροντίσει. Μόνο η «νονά» της Τζωρτζίνας φροντίζει τους τάφους. Ο άνθρωπος που η 9χρονη υπεραγαπούσε και είχε μεγάλη αδυναμία.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με την εν λόγω γυναίκα, η οποία δεν επιθυμούσε να ακουστεί η φωνή της, καθώς δεν ήθελε να πικράνει. Γι’ αυτόν τον λόγο, η δημοσιογράφος μετέφερε στον «αέρα» του T-live κάποια λόγια της.

«Είναι κρίμα. Μετά από όλο αυτό που έχει γίνει, τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα, οι γιαγιάδες δεν πάνε στον τάφο γιατί η Πάτρα είναι πολύ μικρή πόλη και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Και φαίνεται παρατημένος ο τάφος, λες και το παιδάκι δεν έχει κανέναν. Δε μπορούσα να την αφήσω, όσο την πρόσεχα όσο ήταν εν ζωή, έτσι την προσέχω και τώρα. Στο τρισάγιο μόνο δεν μπόρεσα να πάω, αφού δεν με ειδοποίησε κανείς.

Δεν το ήξερα για να είμαι εκεί, αλλά δεν ήταν και κάποιος από τους συγγενείς, ούτε και ο πατέρας. Έπαιρνα την αγάπη της Τζωρτζίνας όσο ζούσε. Δε μπορείτε να φανταστείτε πώς εκφραζόταν και πόσα καταλάβαινε, τι αντίληψη είχε. Καταλάβαινε τα πάντα. Μόλις άκουγε τη φωνή μου, γύριζε. Καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ. Απλώς, δε μπορούσε να εκφραστεί, μόνο γελούσε. Ήταν σαν φυλακισμένη στο σώμα της» είπε χαρακτηριστικά η «νονά» της Τζωρτζίνας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164