Αποκάλυψη T-live

Πάτρα: Οι 20 επισκέψεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα επείγοντα για αναφερόμενα προβλήματα υγείας

Σε μία ακόμη αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 στο T-live η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Στις 29 Απριλίου 2021, ενώ έχουν φύγει από τη ζωή η Μαλένα και η Ίριδα, και η Τζωρτζίνα είχε πάθει ανακοπή και έχει μείνει τετραπληγική, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει εισαγωγή στην καρδιολογική κλινική με αιτία εισόδου την καρδιολογική ανεπάρκεια και εξέρχεται του νοσοκομείου με καρδιακή ανεπάρκεια.  Δεν είναι όμως η μοναδική φορά που η κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της κάνει εισαγωγή.

Συνολικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει εισαγωγή 20 φορές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου!

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη, από το 2012 έως το 2022 είχε κάνει 16 επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 4 εισαγωγές σε κλινικές.

Αναλυτικότερα στο παρακάτω ρεπορτάζ του T-live και της Γιώτας Κηπουρού θα δεις όλες τις ημερομηνίες των εισαγωγών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164