Αποκάλυψη T-live

Πάτρα: Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Ακόμα ένα επεισόδιο της Τζωρτζίνας που βιντεοσκοπούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από μία –ακόμη- βιντεοσκοπημένη από τη μητέρα, κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο παρουσίασε το T-live και η Γιώτα Κηπουρού. Είναι η φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που η 9χρονη παθαίνει ένα επεισόδιο ταχυκαρδίας και η ίδια η μητέρα το βιντεοσκοπεί. 

«Ρούλα Πισπιρίγκου: Τζωρτζίνα… Τζωρτζίνα για κοίτα τη μαμά …μπράβο» ακούγεται στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Νοσηλεύτρια: Είναι μέσα για ενημέρωση. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι κοιτάξτε το οξυγόνο, ποια ενημέρωση; Πλάκα μου κάνετε; 

Ήχος από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας  

Νοσηλεύτρια: Έλα καλή μου, τι έγινε; 

Όχι, έναν γιατρό, κοιτάξτε τους παλμούς, κοιτάξτε το οξυγόνο 

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό, μισό λεπτό να δούμε 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέτε καλέ. Τώρα σοβαρολογείτε; Φωνάξτε έναν γιατρό.  

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό καλή μου, μισό λεπτό, τον φωνάξαμε τον γιατρό. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ε που είναι;  

Νοσηλεύτρια: Είναι κάτω στην ενημέρωση οι άνθρωποι. 

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου με αναφερόμενο από τη μητέρα της επεισόδιο σπασμών, υπνηλίας και εμέτου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Κλινική παρουσίασε 9 αιφνίδια επεισόδια και γι αυτό το λόγο μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου εκεί οι εντατικολόγοι δεν είδαν κανένα επεισόδιο και κανένα από τα αναφερόμενα από τη μητέρα συμπτώματα. Τότε, οι γιατροί της ΜΕΘ ζήτησαν από την μητέρα να βιντεοσκοπήσει ένα από τα επεισόδια για να έχουν εικόνα των συμπτωμάτων. Η Ρούλα βιντεοσκοπεί κάποια από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας προκειμένου να πείσει τους γιατρούς ότι η κόρη της, ξαφνικά, παθαίνει τις κρίσεις που ίδια τους περιγράφει.

Όπως προκύπτει από το νέο ηχητικό ντοκουμέντο, η Τζωρτζίνα παθαίνει ένα ακόμη επεισόδιο ταχυκαρδίας πριν μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το μόνιτορ της 9χρονης αρχίζει να χτυπά και τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκει την ψυχραιμία, πιάνει στα χέρια το κινητό της και αρχίζει να βιντεοσκοπεί την κρίση της Τζωρτζίνας ζητώντας από την κόρη της να… «κοιτάξει τη μαμά». 

Οι νοσηλεύτριες μπαίνουν αμέσως στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνει να είναι αναστατωμένη. Λένε στην μητέρα πως έχουν ειδοποιήσει τον γιατρό, πως θα έρθει σε λίγο γιατί είναι σε κάποια ενημέρωση και προσπαθούν να την καθησυχάσουν καθώς δεν βλέπουν μία επείγουσα κατάσταση. Η Ρούλα όμως δεν ηρεμεί, αντίθετα, ζητά επιτακτικά από τις νοσηλεύτριες να φωνάξουν τον γιατρό.  

Το T-live είχε παρουσιάσει μία ακόμη βιντεοσκόπηση ενός επεισοδίου της Τζωρτζίνας από τη μητέρα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε συμβεί στις 25 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη διακομιστεί στην Αθήνα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρχίζει να χτυπά το κουδούνι κλήσης των νοσηλευτών, με την άτυχη Τζωρτζίνα να έχει ξεκινήσει ήδη να βγάζει βογγητά. 

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως οι κρίσεις αυτές εμφανίζονταν μόνο στην παιδιατρική κλινική και εξαφανίζονταν όταν η Τζωρτζίνα μεταφερόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου ήταν υπό την αυστηρή επιτήρηση των εντατικολόγων. 

Read More

And More