Πάτρα: Τα στοιχεία που «έδειξαν» πως ο θάνατος της Ίριδας είναι έγκλημα

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στην Πάτρα έκανε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7. Στην εκπομπή του Alpha παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία που «έδειξαν» πως ο θάνατος της επτά μηνών Ίριδας είναι εγκληματική ενέργεια.

Τι είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης για το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού

«Χτύπησε το κινητό και είδα ότι με έπαιρνε η Δήμητρα, η αδελφή της Ρούλας. Απάντησα και τότε εκείνη μου είπε ότι η Ίριδα, η μπέμπα δεν ανασαίνει. Μου είπε ότι να πάω γρήγορα στο σπίτι. Εγώ έφυγα αμέσως μόνος μου και πήγα εκεί. Μέσα σε τέσσερα πέντε λεπτά είχα φτάσει. Εγώ έπιασα το ένα ποδαράκι της κάτω από το γόνατο και ήταν παγωμένο. Έπιασα και το χεράκι της και το έτριβα, γιατί δεν ήξερα τι άλλο μπορώ να κάνω. Το χέρι της δεν μου φάνηκε παγωμένο, όπως το πόδι της. Αυτό μου έκανε εντύπωση» είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του. Από αυτό που είδα εγώ εκείνη την ώρα, κατάλαβα ότι είχε πεθάνει αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Δεν είδα καθόλου σημάδια στο πρόσωπο ή στο σώμα της Ίριδας. Το μόνο πράγμα που είχε εκείνο το διάστημα ήταν μία κοκκινίλα στην περιοχή του στόματος». (δες περισσότερα στο βίντεο)

Εκτός από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην οποία σημείωσε ότι η Ίριδα ήταν «καθαρή» από σημάδια στο σώμα και το πρόσωπο, αλλά και τη θέση στην οποία βρέθηκε το βρέφος, το πανάκι με το καφέ αίμα και η θέση στην οποία βρέθηκε ανάμεσα στο κάγκελο και το βρέφος, «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Στο T-live φιλοξενήθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος εξήγησε ότι για να γίνει το αίμα από «ζωντανό» κόκκινο σε καφέ, χρειάζεται ώρα.

Read More

And More