Στο T-live

Πάτρα: Τι απαντά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος για τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο παραδίδεται στην ανακρίτρια

Στο πλατό του T-live βρέθηκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου και προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της άλλης πλευράς.

Ο ίδιος κάνει λόγο ότι οι πόρτες της οικίας ήταν παραβιασμένες, λεηλασίες και απλήρωτους για χρόνια λογαριασμούς. «Δεν εισέβαλα παρανόμως στο κτήριο. Ως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, έχω το δικαίωμα επειδή μετά τον θάνατό της έχουν περάσει 18 μήνες, να μπορώ να επισκεφθώ το ακίνητο, το οποίο και πράξαμε με τον συνάδελφό μου χωρίς καμία εισβολή. Δεν ανοίξαμε με κλειδαρά παρότι υπήρχε συνδρομή ενός ανθρώπου που μας βοήθησε. Το μόνο που έκανε είναι ότι άνοιξε την πόρτα γιατί είχε ήδη διαρρηχτεί. Καταθέσαμε την αίτηση για να δούμε ως που είναι οι ευθύνες του ζευγαριού σχετικά με τα κλειδιά» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Η ροζ σχολική τσάντα που εντοπίστηκε, θα δοθεί αύριο στην ανακρίτρια.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος σχολίασε αν την άνοιξε με τον συνάδελφό του. «Πρώτον, δεν θα την άνοιγα γιατί έχω ποινική ευθύνη. Δεύτερον, αν την έχω ανοίξει και έχω επηρεάσει ό,τι υπήρχε μέσα, θα φανεί από την πραγματογνωμοσύνη που θα δώσει εντολή η κα ανακρίτρια. Τρίτον, αν ήθελα να δώσω κάπου την τσάντα, θα την είχα δώσει χωρίς να φανώ εγώ. Θα είχα πει ότι την είχε πάρει κάποιος άλλος».

Στο T-live μίλησε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αμέσως μετά το τέλος του επισκεπτηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού:

Και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη τοποθετήθηκε στην εκπομπή του Alpha:

Read More

And More