Πάτρα: Υποψίες για εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – «Υπάρχουν αντιφάσεις και πρέπει να ελεγχθούν»

Νέες αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα παρουσίασε η εκπομπή Live News.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα συζητήθηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο η αίτηση για την αποσφράγιση του σπιτιού που έμενε η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη, με την τελική απόφαση να αναμένεται σε 10 με 15 μέρες.

Οι δικηγόροι συγγενών της 69χρονης ζητούν σταθερά τις τελευταίες μέρες να γίνει έρευνα και για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς, καθώς όπως λένε, πολλά από τα στοιχεία που έχουν, τους βάζουν σε σκέψεις για εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως το μείζον θέμα είναι ο θάνατος της Ευγενίας Κούτρα.

«Το μέιζον για μας είναι τα αίτια του πρόωρου θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Αύριο θα συναντήσω τον εισαγγελέα που θα μου δώσει την εντολή να λάβω τον ιατρικό φάκελο της Κούτρα. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι σοβαρά τα πράγματα».

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς τόνισε ότι υπάρχουν υποψίες και αντιφάσεις στα όσα έχουν δηλώσει Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης σχετικά με την Κούτρα.

«Υπάρχουν αντιφάσεις και πρέπει να ελεγχθούν. Η εισαγγελέας δε θα κλείσει τον φάκελο. Ζητάμε να συνεχιστεί ο έλεγχος και από τους ιατροδικαστές»,  ανέφερε ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα.

Πηγή: Mega/ Live News

Read More

And More