Παύλος για Βασιλιά Κάρολο: «Δεν είναι για μένα να συζητάω για την υγεία του, τον προσέχουν πολύ καλά»

Τον πρωτότοκο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα. 

Ο Παύλος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για τον πατέρα του, για την υγεία του Βασιλιά Κάρολου, ο οποίος έχει βαφτίσει την κόρη του, Μαρία Ολυμπία.

«Δεν με βλέπετε καθημερινά αλλά εδώ είμαι. Πηγαινοέρχομαι, αλλά δεν ανακοινώνω πότε πηγαινοέρχομαι», είπε αρχικά ο Παύλος.

«Κάναμε το μνημόσυνο στην Αγγλία για να τιμήσουν τον πατέρα μου όσοι δεν μπορούσαν να έρθουν στην Αθήνα», εξήγησε στη συνέχεια για το μνημόσυνο τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο Βασιλιάς Κάρολος, ο Παύλος απάντησε: «Είναι δικά του θέματα, δεν είναι για μένα να συζητάω για την υγεία του. Τον προσέχουν πολύ καλά. Ελπίζω να είναι καλά σύντομα» ανέφερε για τον βασιλιά Κάρολο ο οποίος έχει βαφτίσει και την κόρη του.

Κλείνοντας, ο Παύλος ρωτήθηκε για αν θα ταξιδέψει κάπου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και είπε: «Εγώ θα ξαναφύγω να δω τα παιδιά μου στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη».

Read More

And More