Παύλος: Οι δηλώσεις του στο Live News μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου – «Θα έρχομαι στην Ελλάδα πιο συχνά»

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος άλλαξε το πρωί τα αρχικά του πλάνα και έτσι η παραμονή του στην Ελλάδα θα είναι μικρότερη από αυτή που είχε προγραμματίσει αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News από το στενό του περιβάλλον, ο 56χρονος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ θα φύγουν είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής είτε το πρωί της Δευτέρας. Δεν θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη αλλά στο Λονδίνο, πιθανότατα για να οργανώσουν τη δεξίωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου και θα βρεθούν και πάλι στη χώρα μας, στις αρχές Μαρτίου. Όλο αυτό το διάστημα, όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο Παύλος έχει αποφασίσει να μην δώσει συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης.

«O Παύλος δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσει. Η αλλαγή στο πρόγραμμά του έγινε την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο συνηθίζεται», δήλωσε στο Mega το περιβάλλον του Παύλου.

Ο Παύλος περνάει μπροστά από την κάμερα του Live News στην οδό Πανεπιστημίου και κατευθύνεται στην Αθηναϊκή Λέσχη, για σειρά επαφών και συζητήσεων.

 

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Αθήνας ο Παύλος μίλησε στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Mega. Όπως δήλωσε ο ίδιος, όλα είναι εντάξει για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

«Πάντα η Αθήνα είναι όμορφη, δεν υπάρχει θέμα. Σκέφτομαι να την επισκέπτομαι συχνά», δήλωσε στο Live News.

Read More

And More