Παύλος Σταματόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Πως γίνεται να λέει ότι είναι ντροπαλός και στην εκπομπή να μεταμορφώνεται;»

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μπέττυ Μαγγίρα για τον τρόπο που λειτουργεί στην προσωπική του ζωή αλλά και για το θέμα που είχε προκύψει πριν κάποιους μήνες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σχολίασε το πρωί της Κυριακής 7/1 ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Επειδή μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη, πως γίνεται για όλα τα θέματα, όντως να είναι ειλικρινής, να λέει ονόματα και να εκφράζεται όπως εκφράζεται, και στο συγκεκριμένο θέμα που έχει γίνει τόσος ντόρος να μη θέλει να πει που αναφερόταν. Μου κάνει εντύπωση. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα, γιατί από τη μια είμαι ειλικρινής και αυτά που λέω τα λέω με ονόματα, που έτσι πρέπει να είναι και από την άλλη, για το συγκεκριμένο θέμα, δε θέλω να πω όνομα» αναρωτήθηκε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Μπορεί να το είπε πάνω σε μια ένταση συναισθηματική και να μη θέλει, είτε αφορά τον Δημήτρη είτε κάποιον άλλο, να μη θέλει να βάλει όνομα πάνω σε αυτό γιατί και ο ίδιος ένιωσε ότι σαν δήλωση μπορεί να ήταν άδικη» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο να απαντά, 

«Συμβαίνει να πούμε κάτι πάνω στα νεύρα μας και να θέλουμε να το πάρουμε πίσω. Και σε εμάς συμβαίνει, αλλά αυτό που λέει δε το καταλαβαίνω. Και δε καταλαβαίνω και το άλλο, είπε ότι στην προσωπική του ζωή είναι ντροπαλός και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τη ζωή μου και στην εκπομπή είναι αυτό το πρόσωπο που βλέπουμε. Ενώ παράλληλα, ως σημαία του έχει ότι είναι ειλικρινής και ο εαυτός του. Εγώ σε αυτό το κομμάτι μπερδεύομαι.

Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι ντροπαλός και να μη μιλάει σε κόσμο γιατί γενικότερα δε θέλει να αναμιγνύεται στα προσωπικά των άλλων και στην εκπομπή να μεταμορφώνεται; Δηλαδή στην πραγματικότητα είσαι ένας άλλος άνθρωπος, διαφορετικός;»

«Είναι η δουλειά του, είναι character» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More