Παύλος Χαϊκάλης: «Είδα πολλά που σιχάθηκα, είδα καφρίλα – Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης»

Για τη νέα του ζωή στο Κατάκολο μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του των τελευταίων ετών, στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στη δημοσιογράφο, Πέννυ Καβέτσου

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα του ζωή μακριά από τα media, τονίζοντας πως δεν του λείπει καθόλου ο χώρος της υποκριτική.

«Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο. Δεν ήμουν ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για το εάν του λείπει η παλιά του ζωή: «Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε», απάντησε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα: «Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σα να ήρθε μία Θεία φώτιση και να μου είπε: “Σήκω φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει”. Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία… είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα. 

Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Και τόνισε: «Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης, αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. 

 

Read More

And More