Παύλος Χάππιλος: «Δεν θα έπρεπε να το συζητάμε τόσο πολύ αυτό το ζήτημα με την παρένθετη μητέρα, υπάρχουν άλλα σκάνδαλα»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Παύλος Χάππιλος που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Παύλος Χάππιλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρακολούθησα τη συνέντευξη , δε δήλωσε κάτι που δεν περίμενα. Τα είπε έτσι όπως είναι τα πράγματα. Είναι νομοθετικό το ζήτημα, για θέματα ισότητας είναι για να τοποθετηθούν όλες οι εν δυνάμει οικογένειες. Η παρένθετη μητέρα, έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι δεν ήταν μέρος της νομοθεσίας. Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να το συζητάμε τόσο πολύ αυτό το ζήτημα με την παρένθετη μητέρα, υπάρχουν άλλα σκάνδαλα. Η ελληνική οικογένεια είναι σε μία κρίσιμη κατάσταση και δεν έχει να κάνει με τα ομόφυλα ζευγάρια. Γυναικοκτονίες… Δεν υπάρχει βοήθεια από την ελληνική πολιτεία.

Το θέμα δεν είναι αν δύο γυναίκες ή δύο άνδρες μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί και να κάνουν τη δική τους οικογένεια, το θέμα είναι ότι έχουμε πολλά θέματα σαν χώρα, τα οποία πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και δε βλέπω να τα αντιμετωπίζουμε».  

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More