Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μας νόμιζε ότι χωρίσαμε, όταν ο σύζυγός μου έφυγε για δουλειά στο εξωτερικό»

Η φετινή σεζόν βρίσκει την Πέγκυ Τρικαλιώτη να πρωταγωνιστεί τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. Από τη μια «Το Προξενιό της Ιουλίας» και από την άλλη, η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Μποβαρί». Ο χρόνος που έχει για τον εαυτό της, ελάχιστος, κι αυτός είναι και ο λόγος, που όπως είπε στο «Μega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη, την κόρη με τον σύντροφό της Θανάση Δόση, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου εκείνος.

«Έχω να βγω με φίλη μου για καφέ από το καλοκαίρι. Μπορώ να χαθώ στην τρέλα μιας καθημερινότητας, και αν δεν αυτοπροσδιορίζομαι συχνά-πυκνά με χάνω, και δεν είμαι χαρούμενη όταν με χάνω. Έχω μια τάση στη θλίψη, να νιώθω βαριά, θλιμμένη, χωρίς λόγο. Δε το λέω κατάθλιψη γιατί δεν το έχω συζητήσει με τους ανθρώπους που μίλαγα τότε, ως τέτοιο. Όποτε έρχεται αυτό το μαύρο σύννεφο κοντά μου, μόνο η δουλειά με τον εαυτό μου με βοηθά να το ξεπεράσω.

Τρεις στιγμές χαράς που μπορώ να ξεχωρίσω στη ζωή μου, είναι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, όταν γέννησα και πήρα την κόρη μου πρώτη φορά στα χέρια μου, όλη η διάρκεια της εγκυμοσύνης… Η ζωή πριν το παιδί, είναι σαν να ζούσα σε ένα σπίτι, στον πρώτο όροφο, υπήρχε ένας άλλος όροφος από πάνω που μου τον είχαν περιγράψει ακριβώς, κι έλεγα ότι θα ανέβω κάποια στιγμή. Όταν άνοιξα την πόρτα αυτού του ορόφου και μπήκα μέσα άρχισα να σκέφτομαι πως μπορούσα να ζω μόνο στον κάτω όροφο» ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή της η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη όμως, μίλησε και για την κόρη της και την περίοδο που ο σύντροφός της είχε λείψει στο εξωτερικό για δουλειά, με αποτέλεσμα η Φραντζέσκα να νομίζει ότι έχουν χωρίσει.

«Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα. Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Ήμασταν και στην πολύ αρχή μας. Μου προέκυψε ένα θέμα υγείας που μου απαγόρευε να κάνω παιδί. Ήμασταν στα πρώτα μας με τον άνθρωπό μου, το έζησε μαζί μου όλο αυτό και του είπα, “ή τώρα ή ποτέ” και με τον τρόπο του, μου είπε “τώρα”. Είμαστε καλά μαζί παρόλο που είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, η μέρα με τη νύχτα. 

Είμαστε και οι δυο πάνω από τη Φραντζέσκα, με τον ίδιο τρόπο. Επειδή η δουλειά μου έχει περιόδους όπως αυτή, την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Θανάσης. Και με τη Φραντζέσκα έχω ειδικό, που αν θέλει, όποτε θέλει, μπορεί να μιλήσει. Κάποια στιγμή, ο Θανάσης έφυγε για 2,5 χρόνια, γιατί δούλευε στο εξωτερικό, και η Φραντζέσκα στην αρχή νόμιζε ότι έχουμε χωρίσει γιατί οι φίλοι της που έχουν δυο σπίτια, έχουν χωρισμένους γονείς. Και τον ρώταγε, “έχεις εκεί άλλη οικογένεια: ” …Έπρεπε να δούμε πως θα το διαχειριστούμε» αποκάλυψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Read More

And More