Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι, μου κάνει σκληρή κριτική»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα εξομολογήθηκε: «Έχω αγαπηθεί όσο θα ήθελα. Και ακόμα παραπάνω. Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ, δεν το έχω κάνει όμως επαγγελματικά εκτός από την εποχή του X Factor. Στην κριτική επιτροπή δεν θα ξαναβρισκόμουν, μου στοίχησε συναισθηματικά και μου έπαιρνε ώρες από τη ζωή και τη δουλειά μου. Ειδικά όταν είσαι και μαμά. Γενικότερα, σε έναν άλλο ρόλο δεν θα έλεγα όχι, την αγαπώ την τηλεόραση γενικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της, Ηλέκτρα: «Αν η κόρη μου δήλωνε συμμετοχή σε ένα talent show, θα της έλεγα να το ζήσει σαν εμπειρία και όχι σαν όνειρο που περιμένει να πραγματοποιηθεί. Δεν το βλέπω να ασχολείται η κόρη μου με το τραγούδι, θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Είναι μόλις 12, είναι ακόμα νωρίς. Σε ό,τι αποφασίσει πάντως, θα είμαι δίπλα της, συνοδοιπόρος στα όνειρά της.

Η Ηλέκτρα τώρα είναι στην προεφηβεία και υπάρχουν οι φυσιολογικές κοντρίτσες μαμάς και κόρης. Κάνω υπομονή κι αυτό είναι και το σωστό. Παίρνει τις τσάντες μου, και όχι τα παπούτσια μου γιατί με πέρασε στο νούμερο. Δεν δανείζεται ρούχα μου γιατί δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι. Μου κάνει σκληρή κριτική, προσπαθώ όμως να της εξηγήσω ότι έχουμε ένα άλλο στιλ και δεν μπορούμε να ντυνόμαστε το ίδιο. Μου αρέσει που έχει έντονη δική της προσωπικότητα».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Η ανακοίνωση για το νέο τραγούδι

Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο σπουδαίες κι αγαπητές ερμηνεύτριες που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum με το νέο single «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου».

Με τη χαρισματική και χαρακτηριστική χροιά της, η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει ένα δυναμικό τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Γιώργος Μουκίδης.

Το «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου», που έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό music video, με κινηματογραφική αισθητική και ιδιαίτερα νυχτερινά πλάνα, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Read More

And More