Πειραιάς: Ο ΤikToker αστυνομικός που βοήθησε στη σύλληψη παιδόφιλου – Τα πανάκριβα αμάξια, οι διακοπές και η αφοσίωση στο Σώμα

Από τη δραματική διάσωση παιδιού το 2020 στον Άλιμο, όταν βούτηξε στη θάλασσα και το έβγαλε τραυματισμένο στη στεριά, στα βίντεο και τις φωτογραφίες στο TikTok με τον ίδιο να οδηγεί σπορ και πανάκριβα αυτοκίνητα, να ποζάρει πάνω σε μηχανές και να ανεβάζει εικόνες από καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι τη σύλληψη παιδόφιλου σε διαμέρισμα της Αττικής, που τον «έβαλε» ξανά στο μικροσκόπιο.

Είναι ο νεαρός αστυνομικός, που περνάει χειροπέδες στον άντρα που παγιδεύτηκε από τον πατέρα της 13χρονης και έφτασε από την Πάτρα στον Πειραιά, επειδή πίστευε ότι μέσα στο διαμέρισμα τον περίμενε η ανήλικη.

Ο αστυνομικός που πλέον καλείται για εξηγήσεις, επειδή όπως αναφέρουν πηγές από την ΓΑΔΑ δεν ενημέρωσε για το σχέδιο που είχε καταστρωθεί, με αποτέλεσμα η ασφάλεια να μάθει για τη σύλληψη από το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Η απόφαση για Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του 32χρονου αστυνομικού, με ένα κείμενο και ένα βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι ενημέρωσε την υπηρεσία του και αποφάσισε να αναλάβει δράση για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το βίντεο πάντως με τη σύλληψη του παιδόφιλου προκάλεσε όπως φαίνεται ενόχληση στην ηγεσία της αστυνομίας. Γίνεται λόγος για μια επιχείρηση χωρίς κεντρικό σχεδιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Άμεση Δράση έσπευσε στο διαμέρισμα και ήταν δίπλα στον πατέρα της 13χρονης μπροστά σε αυτή τη σκηνή. Με το παιδόφιλο να έχει φτάσει την πόρτα, να ανοίγει και αμέσως μετά να ακινητοποιείται, για να πάρει το δρόμο για αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες.

Αυτή πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε ο 32χρονος. Πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκε κατηγορούμενος, όταν άντρας που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία του έκανε μήνυση. Και σε αυτή την περίπτωση τοποθετήθηκε δημόσια και δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για τις κινήσεις του.

Θέμα συζήτησης είχε γίνει και το 2021 όταν απάλλαξε 16χρονη από έναν 40χρονο άντρα, που την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της, αν δεν δεχόταν να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο αστυνομικός μπήκε στο Σώμα το 2010. Έχει πάρει μέρος σε δεκάδες επιχειρήσεις, για ορισμένες από τις οποίες αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια. Οι εικόνες στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς έχουν προκαλέσει διαχρονικά συζητήσεις. Άλλες φορές με τη στολή του αστυνομικού κι άλλες με πολιτικά να μπαίνει σε εκθέσεις σπορ αυτοκινήτων και να ποζάρει σε ξενοδοχεία και παραλίες.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Live News:

 

Ο ίδιος δηλώνει αφοσιωμένος στη δουλειά του και τονίζει πως έχει την ίδια όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, από τη μέρα που ξεκίνησε.

Τα καλύτερα για εκείνον έχουν να πουν μια σειρά από συνάδελφοι και φυσικά ο πατέρας της 13χρονης, που μίλησε μαζί του πριν αλλά και μετά τη σύλληψη του επίδοξου βιαστή της κόρης του.

Η αστυνομική έρευνα για τα όσα έγιναν στο διαμέρισμα του Πειραιά συνεχίζεται, με τον 32χρονο αστυνομικό να δηλώνει πανέτοιμος να δώσει εξηγήσεις όπου και όποτε του ζητηθούν. Είναι πεπεισμένος πως λειτούργησε υποδειγματικά κι κυρίως αποτελεσματικά στην πολυσυζητημένη σύλληψη του παιδόφιλου.

Διάβασε επίσης:

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο ρόλος του γνωστού Youtuber στη σύλληψη 43χρονου που παρενοχλούσε 13χρονη

Read More

And More