Πέμη Ζούνη: “Είμαι καλή μαμά, είναι το μόνο γαλόνι που διεκδικώ” – “Σύγκρουση στο θέατρο είχα μόνο με τον Κώστα Καρρά”

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη ζωή της, την κόρη της αλλά και τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει μετά το τέλος της καραντίνας.

Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι καλή μαμά και είναι το μοναδικό γαλόνι που διεκδικώ. Στον γάμο της δεν έκλαψα. Είχα συγκίνηση αλλά χαρά. Την κοιτούσα όπου κι αν πήγαινα και είχα μόνιμα ένα χαμόγελο!

Δεν πάω να συνεργαστώ με μια ομάδα αν δεν τους αγαπώ. Εκτός από μια συγκρουσούλα με τον Κώστα τον Καρρά… Την ώρα που παίζαμε κατήργησε τις ατάκες μου που έβγαζαν γέλιο. Όταν κατάλαβα ότι το έκανε επίτηδες του το ανταπέδωσα στη σκηνή, αλλά δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτό. Δεν έχω τσακωθεί με συνάδελφο. Πέρασα υπέροχα με τον Βαλτινό, με τον Φέρτη. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένας τζέντλεμαν. Και ο Αλεξανδράκης.

Μετά τον Παπακαλιάτη, έκανα 15 χρόνια να κάνω τηλεόραση γιατί όλα τα σενάρια, ήταν αυτό… Έρωτας με τη μαμά της συντρόφου. Και είπα, όχι αυτό το κάναμε.

Read More

And More