Πέμη Ζούνη: «Πήγε πίσω η προσωπική μου ζωή – Είναι η μόνη ενοχή που έχω»

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και το πώς κατάφερε η δουλειά της να πάει πίσω την προσωπική της ζωή.

«Η πρώτη μου διαφήμιση ήταν για ένα πολύ γνωστό ουίσκι. Μετά έκανε μία παύση ενός έτους και μετά ξεκίνησε η καριέρα διαφήμιση. Δεν είχα φοβία για τη φωνή μου, δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση με το πρόσωπό μου. Αγαπώ το ραδιόφωνο, βαριέμαι να βάφομαι. Έχω διαβάζει και πολλά βιβλία και παραμύθια», ανέφερε η Πέμη Ζούνη για την πρώτη της επαφή με τα media. 

Για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τις συνεργασίες της: «Επιλέγω πού θα παίξω με βάση τους ανθρώπους. Εάν δεν μου πάνε οι άνθρωποι, δεν θέλω. Όταν σε σταματούν οι άνθρωποι να σου πουν κάτι για τη σειρά, κάτι σημαίνει. Δεν είναι τυχαίο», απάντησε η Πέμη Ζούνη. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως έδωσε προτεραιότητα την επαγγελματική της ζωή, κάτι που άφησε πίσω της τα προσωπικά της.

«Ο πραγματικός μου εαυτός ήταν πάντα πιο μπροστά ακόμα και εάν κόστιζε. Πρωταγωνιστούσε πάντα η δουλειά και αυτό πήγε πίσω την προσωπική ζωή. Πλέον, μου λείπει πολύ αυτό και είναι η μόνη ενοχή που έχω. Τα τελευταία χρόνια διεκδικώ περισσότερο χρόνο για την επαφή με το μέσα. Έχω αλλάξει λίγο», είπε η Πέμη Ζούνη στην εκπομπή «Ελένη».

Η Πέμη Ζούνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο αδελφός μου ο Αμαντέους» στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ  συμμετέχει στην σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς».

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

 

Read More

And More