Πένυ Αγοραστού: Η εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της πριν δεκαέξι χρόνια – “Δεν ξεπερνιέται…”

Η Πένυ Αγοραστού βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στο «The 2Night Show». Η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό του αγαπημένου αδελφού της, σε ηλικία 16 ετών, που την σημάδεψε.

«Δεν έχω αδέρφια, είμαι μοναχοπαίδι. Υπήρχε αδερφός αλλά τον έχασα πριν 16 χρόνια. Έχω μείνει μόνη μου, έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω. Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για την μάνα. Εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί δεν έχω παιδιά. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός. Ήμουν 16 χρονών όταν “έφυγε”. Αλλάζουν όλα, αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά κι αν ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Πρέπει εσύ να φανείς ο δυνατός. Έβαλα ως στόχο να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη ζωή μου και να εκτιμάω τη κάθε στιγμή. Έχει τόση μεγάλη σημασία να εκτιμάς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία μου…» εξομολογήθηκε η Πένυ Αγοραστού.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More