Περικλής Κονδυλάτος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Λένε ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα, δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας»

Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

«Η μόδα, δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Η μόδα δεν είναι κάτι του φαίνεσθαι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν βλέπουμε ανθρώπους που δεν υπηρετούν το κομμάτι της μόδας, αλλά το show, θεωρούμε ότι δεν είναι καν στο χώρο. Δε συμφωνώ μαζί της στυλιστικά, με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει.

Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με έντονα χαρακτηριστικά, που τα έχει πειράξει και τα έχει κάνει ακόμα πιο έντονα, και κάνει και έντονο styling, ξεφεύγει. Και στην υπερβολή πρέπει να υπάρχει μέτρο» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε, «Η Ηλιάνα δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας. Είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό, μήπως βρω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, δε λέγεται διεθνής καριέρα. Λέγεται, “κάνω μια προσπαθειούλα”»

Read More

And More